Bine ati venit la EGROS!

Complexul comercial EGROS Iasi, este cel mai mare complex comercial din zona Moldovei si unul dintre cele mai mari din tara!

Luni - Sambata: 09:00 - 18:00, Duminica: 09:00 - 15:00

Promovare

EGROS se bucura de notorietate in municipiul Iasi, datorita unei campanii de promovare solida, derulata pe toate canalele media locale.

Trafic zilnic

Complexul comercial EGROS numara un trafic zilnic de 15.000 persoane.

Standuri comerciale

1.000 de standuri comerciale en gros si en detail, cu suprafete cuprinse intre 12 metri patrati si pana la 200, si 1.000 de locuri de parcare.

Date informative

Complexul comercial EGROS Iasi, este situat intr-o foarte buna zona comerciala, vis-à-vis de Carrefour Felicia Iasi, valoarea totala a investitiei este de peste 12 milioane de euro, iar implementarea proiectului a necesitat o perioada de 6 luni, fiind implicati aproximativ 300 de muncitori, deschiderea sa ducand la crearea a 2000 de locuri de munca.

Complexul comercial EGROS pune la dispozitia clientilor produse de marochinarie, imbracaminte, incaltaminte, dar si servicii de schimb valutar, curatatorie chimica, stampile, salon coafor, atelier retus, farmacie, cafenele, spatiu de joaca pentru copii, bancomate si patiserie sau fast-food. Iesenii au posibilitatea de a alege, dintr-o gama diversificata de produse la preturi accesibile intr-un spatiu modern, care garanteaza confortul unei sesiuni de cumparaturi.

Complexul EGROS Iasi este dotat cu sisteme de voce-data, televiziune si internet, videointerfon, centrala de alarmare la incediu si sisteme de detectie si supraveghere video. Comerciantii au toate motivele sa se simta in siguranta, cu marfa depozitata in cele mai bune conditii.

Performante

Vizitatori

15.000 / zi

Standuri

1000

Locuri de munca create

2000

Parcare

1000 locuri de parcare

Valoare investitie

12 milioane EUR

Parerea clientilor si comerciantilor

 • Preturi mici!

  Asteptarile mi-au fost intrecute cand am realizat ca pot achizitiona produse de calitate la preturi mult mai mici ca in mall.

  Paul Simionescu, 23.02.2014
 • Mai multi clienti fericiti!

  Relocarea magazinului in complexul EGROS a fost cea mai buna mutare pe care am facut-o pentru afacerea mea. Clientii vin hotarati sa cumpere, fiind convinsi ca obtin cel mai bun raport calitate-pret.

  Victor (comerciant), 14.03.2014